DA! Vreau să primesc online tutorialele ce mă ajută să îmi pun blogul pe picioare și să îl configurez. Înțeleg faptul că beneficiez de o garanție de 60 de zile și, dacă sunt nemulțumit de ele din orice motiv, îți pot trimite un e-mail timp de 60 de zile pentru o returnare completă a investiției mele.

COMANDA DUMNEAVOASTRĂ

ITEM

  VALOARE

Tutoriale pentru începători: instalare și configurare blog

49 EUR

Prețul de azi:

(în RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii)

19 EUR

DATELE DE FACTURARE

Nume și premune

E-Mail

Adresa completă

Localitatea

CNP (pentru emiterea facturii)

Întrebări frecvente

Ovidiu G. Lazăr,
Fondator

Ce este Lando Vision S.R.L.?

Lando Vision este o companie românească înființată în 2009 de Ovidiu G Lazăr. Obiectul principal de activitate este vânzarea de produse informaționale fizice sau în format electronic, atât pentru piața din România cât și pentru cea din afară.

De ce este nevoie de CNP?

CNP-ul este obligatoriu conform art. 155 din Codul Fiscal al României. Este folosit strict pentru a-ți emite factura pentru comandă și este în conformitate cu prevederile legale. CNP-ul NU va fi dat unor terțe persoane!

Cum se livrează comanda?

Tutorialele se livrează prin Internet, sub forma unei pagini la care vei avea acces odată ce plata a fost confirmată. Pentru a plăti, trebuie mai întâi să îmi trimiți datele folosind formularul de mai jos. Vei primi, în 24-48 de ore, pe mail,o factură pe care o s-o te rog să o plătești fie la bancă, fie prin Internet banking. Odată banii intrați, vei primi un al doilea mail cu link-ul de accesare al tutorialelor.

Dacă am întrebări legate de comandă?

Pentru orice fel de întrebare, mă poți contacta pe email la [email protected], sau la telefon la 0747-132-291 (rețeaua Orange).

Este garanția de 60 de zile reală?

Da, sunt foarte prompt când vine vorba de retururi și îți voi da cu mare plăcere banii înapoi.

Formular de comandă securizat

Garanție 60 de zile 100%

Nu riști absolut nimic. Dacă ești nemulțumit din orice motiv, contactează-mă la [email protected] banidinbloguri.com în maxim 60 de zile după ce ai primit comanda pentru a primi toți banii înapoi.

Comanda 100% securizată

Comanda ta va fi procesată prin intermediul Amazon.comprecum și prin intermediul serverelor noastre securizate Am ales Amazon pentru că este unul dintre cele mai mari și mai respectate site-uri de stocare a datelor personale.

Cum funcționează?

După ce completezi și trimiți datele în formularul alăturat, vei primi un e-mail cu factura pe care trebuie să o plătești prin bancă. Odată banii intrați, vei primi acces la tutoriale.

Datele sunt 100% protejate

Nu punem la dispoziție datele tale unor terțe persoane. Punem mare preț pe protecția datelor tale personale și nu voi vinde sau închiria datele tale de contact.