Vezi acest video despre cum să faci bani din conținutul și cunoștințele tale
Autorul a lucrat cu site-uri mari din România și din străinătate, precum:
"Cum să lansezi produse informaționale extrem de profitabile"
Fie că ai în minte o idee de carte, un produs audio sau unul video, fără un plan de atac bine pus la punct, lansarea ta va fi sortită eșecului.
De unde știu asta? Pentru că am trecut prin exact același probleme și stres peste care vei da și tu, dacă te apuci să lansezi un produs fără să ai un mentor și fără să ai un minim de experiență.
Între timp, ma lansat peste 20 de produse informaționale, unul câte unul.
Cine sunt eu?
Mă numesc Ovidiu Lazăr și sunt unul dintre marketerii neconvenționali și controversați din România.
Pe scurt:
am tipărit 7 cărți...
am lansat 10 ebook-uri pe care le vând pe ClickBank, Amazon și PayPal,
am scris 6 PDF-uri gratuite pentru a aduce trafic...
plus că am creat zeci și zeci de bonusuri aferente acestor produse informaționale
În plus, am promovat zeci și zeci de produse prin afiliere pentru comisioane generoase de minim 50%.
Toate astea au fost doar proiectele mele personale. Pentru că la firmele de marketing la care am lucrat, am avut ocazia să lucrez și să lansez multe alte ebook-uri și produse video.
2 întrebări pentru tine
ce nu suportă amânare:
1. Știi de ce nu trebuie niciodată să începi direct cu scrierea unei cărți (sau a unui produs)?
și 2. Știi care sunt formatele în care trebuie să îți promovezi cartea în funcție de limba în care o scrii (română sau engleză)?
Dacă știi răspunsul înseamnă că ai mentalitatea potrivită pentru a lansa cărți și alte produse informaționale de succes unul după altul.
Vezi... tehnicile care merg cu adevărat la ”info-products” sunt contra-intuitive și te vor surprinde, așa cum m-au surprins și pe mine atunci când le-am învățat sau când le-am descoperit de unul singur.
Am creat, astfel:
Propria mea rețetă de creare, lansare și îmbunătățire a produselor informaționale nu dă greș niciodată
... bazată atât pe lansările propriilor mele produse, cât pe cele pe care le-am supervizat pe vremea când eram ”product manager” la o altă firmă de marketing, unde volumul de vânzări era... destul de mare.
Ei, dacă la primele lansări de produs am luat-o mai pe bâjbâite, la următoarele, lucrurile au început să devină mult mai clare și mai simple. Totul a mers mult mai repede, pentru că învățasem din experiențele trecute și știam ce am de făcut...
Am lansat numeroase produse în toate formatele:

În plus, am perfecționat această rețetă, adăugând ingredientele potrivite, făcând mici modificări pe ici pe colo, teste pentru maximizarea vânzărilor și a profitului... modificări pe care și tu le poți face, indiferent de nișă.
Mare atenție:
un produs bun NU se vinde singur
Simpla trântire a unei pagini de prezentare va fi un eșec total, indiferent de ce produs ai și de nișa în care te afli.
Despre cum să scrii o carte și cum să faci o ofertă informațională completă (cu bonusuri și upsell-uri), despre cum să faci o scrisoare de vânzare care să atragă clienții ca un magnet îți voi spune în noua mea carte...
"Cum sa faci o avere din produse informaționale"
...ce cuprinde absolut tot ce trebuie să știi despre produse informaționale, de la alegerea unei nișe și conceperea acestora, la partea de copywriting, afiliați, lansarea efectivă, apoi îmbunătățirea lor pe parcurs.
Iată doar câteva din lucrurile pe care le vei învăța în acest curs tipărit:
Îți voi spune efectiv cum anume să îți găsești nișa ideală pentru a lansa primul produs, o nișă în care să lucrezi cu plăcere și pasiune. Pont: pentru fiecare din noi, nișele în care ne-am descurca sunt altele, trebuie să alegi cu grijă.
Atenție! Dacă nu faci bine acest prim pas, vei ajunge să regreți zecile de ore petrecute scriind cartea...
Apoi... îți voi arăta cele două mari greșeli care vor transforma lansarea ta de carte într-un fiasco total (dacă nu ești atent)...
Cum sa scoți cea mai bună carte din nișa ta (pentru a fi ferit de critici și clienți care își cer banii înapoi)
De ce produsul contează 10% și marketingul 90%. Plus, cum să îți împarți timpul pentru ca totul să iasă perfect.
Tehnici de vânzare vechi de zeci de ani cât și noi de ultimă oră... pentru a-ți vinde cartea cu o viteză la care alți autori doar speră.
Cum să îți formezi un limbaj colocvial care să facă cititorul să cumpere de la tine din nou și din nou. Acest limbaj trebuie folosit, pentru impact maxim, atât pe scrisorile de vânzare cât și în produsele efective.
Întrebări frecvente
Î: Nu cred că produsele informaționale merg... Nu vreau să-mi pierd timpul
R: Dacă am un singur regret, acela e că nu am făcut produse informaționale mai multe, mai repede. Și, ca să compensez, în această perioadă le scot pe bandă rulantă. Cunosc o grămadă de exemple de site-uri care au un singur produs și vând sute de exemplare pe zi... iar când au promoții, vând cu miile.

Î: Cum pot eu să învăț pe cineva? Nu sunt un expert, nu mă pricep așa de bine.
R: Nu contează. Nu trebuie să le știi pe toate pentru a scoate prima carte. De fapt, îți recomand să ai tupeu și curaj să-ți lansezi primul produs înainte de a fi pregătit. Cheia constă în a lua acțiune. În a face ceva.

Î: Dar dacă ce scriu eu nu aduce nimic în plus?
R: Cărțile se scriu din cărți. Majoritatea nu aduc lucruri noi, efectiv, ci doar noi perspective. Te voi învăța cum să minezi după secrete ce țin de nișa ta, pentru a face un produs apreciat și de calitate.

Î: Nu pot face asta! E prea mult... e copleșitor și nu știu de unde să încep.
R: Și eu m-am simțit exact la fel la început. Acum că am experiență știu exact cu ce se începe și cu ce se termină. Ghidul este pas cu pas, ușor de înțeles și pus în aplicare.

Î: Cum îl voi vinde?
R: Mă ocup și de partea asta, stai liniștit. Îți voi arăta cum să creezi scrisori de vânzare de clasă mondială precum și cum să aduci trafic și afiliați.
Bun... cât costă cartea?
Dacă ai cumpărat deja produse informaționale de la mine, probabil știi că atât calitatea cât și prețul sunt foarte bune... lucru pe care recomand să îl faci și tu la propriile oferte.
Aș fi putut să pun un preț mare pe acastă carte, tocmai din cauză că e singura pe acest subiect. Am hotărât să fiu obiectiv și să cobor prețul la nivelul celorlalte produse ale mele... Dar asta nu înseamnă că prețul va rămâne același o veșnicie.
Comandă acum apăsând pe butonul portocaliu de mai jos și îți voi trimite cartea la prețul promoțional (de lansare) de numai 149 69  49 de lei.
Preț promoțional:  149 69 49 lei
fondator BaniDinBloguri.com
Contact | Termeni și condiții

Copyright (C) 2011-2020 www.BaniDinBloguri.com - Toate drepturile rezervate


Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor
TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 (linie telefonică cu apelare gratuită)
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj
Adresa: Cluj-Napoca, str. Năvodari nr. 2, cod 400117
Tel.: 0264/431.367, Fax: 0264/431.368, e-mail: [email protected]
www.anpc.gov.ro
Începând cu luna Ianuarie 2016, cumpărătorii online români pot accesa această pagină pentru a contacta organismul SOL și a depune o reclamație legată de produsele comercializate pe acest site.