Vrei să știi bazele Internetului
și ale afacerilor online?
Oameni bătrâni se descurcă
pe Internet și fac afaceri,
tu de ce n-ai putea?
Te înțeleg. Internetul este pentru tine o mare necunoscută... ai vrea să-l înțelegi, ai vrea să faci o grămadă de lucruri pe el dar te sperie, te frustrează și te lovești de probleme la tot pasul.
Poate vrei, chiar, să începi o afacere pe el dar nu știi de unde să începi, nu știi ce merge și ce nu, nu știi în ce să te încrezi.
Cine sunt eu?
Mă numesc Ovidiu Lazăr și sunt probabil singurul blogger și marketer din România care își ajută și are răbdare cu clienții lui, inclusiv pe parte tehnică.
Pe scurt:
am tipărit 15 cărți plus o grămadă de cărți electronice pe care fie le vând, fie le distribui gratuit
am lucrat pentru două companii ”mici” (ca număr de angajați, cel puțin) dar cu cifre de afaceri de milioane de dolari pe an
iar acum îmi dezvolt propria afacere lucrând toată ziua la ea (am renunțat de jobul de zi). Am angajat prima persoană și am început să fac diverse investiții în proiecte viitoare.
Am fost tras de cititori de mânecă...
... pentru că n-am avut până acum niciun produs în care să-i învăț bazele Internetului precum și concepte de marketing online pentru începători.
Nu mi-am dat seama că există persoane care nu au avut înclinație și atracție pentru Internet... persoane care ar vrea, totuși, să se descurce cu el și chiar să se gândească la o afacere.
Dacă ești una din ele, am scris pentru tine un curs care îți va răspunde la avalanșa de întrebări pe care o ai chiar acum vizavi de online:
"Introducere în Internet și în marketing online"
ediție tipărită
...ce toate noțiunile elementare de Internet și marketing online pe care trebuie să le știi dacă vrei să te descurci ușor pe el sau să pornești o afacere.
Iată doar câteva din lucrurile pe care le vei învăța în acest curs tipărit:
În această carte vei învăța:
Lucrurile de bază despre Internet – cum anume funcționează, cum ne conectăm la el și tot ce trebuie să știi despre hosting și domenii
Vom vorbi în detaliu despre browsere și pagini web și vom intra chiar în partea tehnică pentru a înțelege EXACT ce se întâmplă în spatele lor...
Vei afla într-un limbaj ușor de înțeles ce sunt domeniile web, cum facem rost de ele, unde se stochează site-urile...
Totul despre e-mail și cum să îl folosești. Există o grămadă de mici detalii care te fac să pari ”profi” atunci când trimiți mailuri
Care modele de afaceri online sunt potrivite începătorilor și care trebuie lăsate pentru cei avansați și cu mai mulți bani...
Ce este copywritingul și cum te poate ajuta să vinzi de 2, 3 sau chiar 5 ori mai multe produse (mai ales dacă ești începător)
ATENȚIE – dacă nu faci ce te învăț la pagina 176, mai bine nu te apuci de nicio afacere...
Adevărul despre social media și despre cum funcționează în culise aceste site-uri...
... și multe, multe alte lucruri...
Întrebări frecvente
Î: Nu mă pricep deloc la Internet, chiar mă iei de la zero?
R: Da, începem cu toate noțiunile elementare despre Internet, continuăm cu cele puțin mai avansate urmând ca, în a doua secțiune a cărții, să înveți bazele marketingului online.

Î: Mă învață această carte să ridic o afacere pe net?
R: Din nou, răspunsul este nu, deși vei afla foarte multe noțiuni pe care nici business owner-ii cu experiență nu îi cunosc.

Î: Am garanție pe acest produs?
R: Desigur, garanția este pe o durată de 60 de zile, timp în care îți poți primi bani în momentul în care trimiți cursul înapoi.
Cât costă, așadar, acest curs pentru începători?
Din moment ce cartea este 2-în-1 (fiind o introducere atât în internet cât și în marketing online), aș putea să cer pe acest pachet cel puțin 2-300 de lei.
Pentru că vreau ca toată lumea să învețe bazele să se poată apuca de treabă, am decis să las pachetul ce conține cursul tipărit la numai 49 de lei.
Prețul de astăzi:  300 97 49 lei
Spor la treabă!

Ovidiu G. Lazăr

fondator BaniDinBloguri.com
Contact | Termeni și condiții

Copyright (C) 2011-2020 www.BaniDinBloguri.com - Toate drepturile rezervate


Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor
TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 (linie telefonică cu apelare gratuită)
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj
Adresa: Cluj-Napoca, str. Năvodari nr. 2, cod 400117
Tel.: 0264/431.367, Fax: 0264/431.368, e-mail: [email protected]
www.anpc.gov.ro
Începând cu luna Ianuarie 2016, cumpărătorii online români pot accesa această pagină pentru a contacta organismul SOL și a depune o reclamație legată de produsele comercializate pe acest site.