Autorul a lucrat cu site-uri mari din România și din străinătate, precum:

Salut, sunt Ovidiu Lazăr și, în prezentarea de mai sus, îți arăt
cum să îți transformi calculatorul într-o mașină de făcut bani
lucrând de-acasă, simplu și ușor, folosindu-te de puterea blogurilor.
Iar pentru asta:
nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
nu ai nevoie de angajați
nu ai nevoie de un sediu scump
și, ce e mai tare, investiția inițială este aproape zero.
Cum pot promite asta?
Pentru că, deși am avut job-uri foarte bine plătite, am reușit să îmi asigur din blogging un salariu lunar foarte generos.
Acum, după peste 5 ani de experiență pe Internet am:
5 bloguri
peste 4000 de vizitatori unici pe zi
peste 10 produse informaționale (și fac bani și prin alte metode, nu doar din ele)
și fac cu mult peste salariul mediu NET pe economie doar din bloguri!
Ce e mai important e că toți acești bani îi fac lucrând SEARA și ÎN WEEKEND, fără să mă stresez.
DOVADA
Blogging-ul, cea mai bună metodă să faci bani pe timp de criză în 2020
Dacă vrei să îți deschizi un restaurant, o să te lovești nu numai de o grămadă de probleme (inclusiv de angajați care fură), ci vei avea și o concurență imensă și o marjă de profit extrem de mică.

La fel se poate spune și despre celelalte ”afaceri tradiționale”.
Sunt sute și sute de povești de succes în online unde concurența este mică iar ”băieții deștepți” care fură și intimidează nu au acces.

O să te învăț pas cu pas cum să faci bani din bloguri, în noul meu curs:
"Blogging de gherilă 2.0"
(ediție tipărită)
În acest curs te voi învăța:

cum să îți faci un blog simplu și ușor, de la A la Z
cum să aduci sute, mii sau chiar zeci de mii de vizitatori calificați la tine pe site
...și cum să transformi acei vizitatori în bani, mai exact într-un venit pasiv ce va continua să vină ani de zile după ce te oprești din muncit
...și multe, multe altele...
Bonusuri
Comandă acum și primești toate aceste bonusuri GRATIS:
Bonus #1: Nișele Recomandate De Mine În 2020

Dacă nu știi în ce nișă ai putea avea succes, te pot ajuta eu. În acest raport video îți spun care sunt nișele și subnișele care merg, precum și câteva sfaturi critice în alegerea acestora.

Fără umplutură, doar nișe și subnișe care merg și de care te poți apuca dacă încă nu ai un site.


Bonus #2: Copywriting pentru începători

Felul cum comunici cu clienții e crucial pentru a face bani din blogul tău. Vestea extraordinară este că foarte puțini știu să facă asta..

În acest PDF înveți lucrurile de bază ce îți vor dubla sau chiar tripla profitul (decât dacă nu le-ai face).

Tehnicile de persuasiune care transformă vizitatorul în client fidel sunt acum la degetul tău mic.


Bonus #3: Șervețeul meu *secret*

Ce este acest șervețel secret? Conține o diagramă scrisă de mine cu un marker în care condensez întreg sistemul meu de marketing pe Internet.

Vei vedea în sfârșit totul pus cap la cap și vei înțelege cum lucrurile se leagă între ele. În plus, PDF-ul care conține imaginea scanată îți oferă și explicații pe marginea acestuia, pentru a înțelege mai bine ce am desenat.Bonus #4: Foaia mea de calcul în Excel...

...ce ține evidența fiecărui leuț care intră sau iese din fiecare blog

Pe măsură ce faci bani și ridici alte bloguri, vei vrea să ții evidența veniturilor și a cheltuielilor. De fapt, îți recomand să încep cu evidența încă de la început, pentru rezultate maxime.Bonus #5: Codul sursă la controlul de pop-up pe care îl folosesc de ani de zile și care mi-a TRIPLAT rata de conversie

Trebuie să fiu franc: pentru a-l instala conform instrucțiunilor, trebuie să ai cunoștințe minime de HTML și PHP. Mai trebuie să știi și puțin Photoshop pentru a genera poze care să îndemne vizitatorii să se aboneze.

Însă am inclus și fișierul PSD care are deja mare parte din poză făcută. Tu nu trebuie decât să adaugi propriul tău text. Cu puțin ajutor din partea unui prieten care se pricepe (foarte mulți români știu PHP și Photoshop), vei avea un popup de nota 10.Bonus #6: Asistență Prin E-Mail GRATIS Din Partea Mea

Beneficiezi de susținerea mea necondiționată vizavi de blogging. Fie că ai probleme în alegerea nișei, fie că nu te descurci în a aduce trafic sau că nu știi să monetizezi, eu voi fi PERSONAL lângă tine să te ajut.

Mă poți întreba pe e-mail chiar și lucruri tehnice și-ți voi răspunde în maxim 48 de ore.Iată ce spun clienții:

"Au fost momente când am dormit și visat cursul,
numai și numai să învăț cum stau lucrurile"
-Traian Voinea, Orezu, jud. Ialomița

"Are o organizare foarte bună, te ajută și îți explică toți pașii de la A la Z"
-Vlad Bașa, București

"Mi-a plăcut totul..."
Mi-a plăcut totul, cum este structurată cartea, cum este explicat fiecare pas, ce trebuie făcut, cum și în ce mod îți faci un blog. Până să cumpăr cartea eram în dubii să îmi fac un blog gratuit sau nu, însă acum știu că nu cel gratuit este cea mai bună alegere. Cred că dacă nu cumpăram pachetul și să vreau să îmi fac un blog nu știam cum să încep.
-Mandalac Cristina, Mioveni, Argeș

Sistemul l-as recomanda acelora care ca si mine nu se multumesc cu o stare banala de angajat, acelora care au vise, pasiuni, ambitii, si mici idei de cum se mananca, adica sa fii lucrat si folosit calculatorul chiar daca nu la modul performant.
-Erika Bloj, Livezeni, jud. Mures


"Ovidiu m-a ajutat pana acuma foarte mult"
Mi-a placut faptul ca este relatat totul pas cu pas si cu exemple concrete care te ajuta sa intelegi foarte bine cum trebuie facute lucrurile corect cand vrei sa iti construiesi un site. Mi-a placut faptul ca iti spune cum sa scrii o scrisoare de vanzare, cum trebuie sa te adresezi celui care vrei sa vinzi. De fiecare data cand intampin o problema cu anumite chesti in site-ul meu caut prima data in Blogging de gherila si in cazul ca nu gasesc acolo, il intreb pe Ovidiu care m-a ajutat pana acuma foarte mult.
-Dalian Tănase, Mandruloc, jud. Arad

"Cartea poate fi folosita de persoane care pornesc de la 0 pe partea tehnica"
"Cartea "Blogging de gherila" este practica, cu sfaturi concrete pentru fiecare pas de realizare a unui blog. Este scrisa foarte bine si poate fi folosita de persoane care pornesc de la 0 pe partea tehnica."
-Maria Cioroslan, Cluj-Napoca
Atenție
Blogging-ul nu este o metodă de a face bani rapizi pe net. Acele metode nu mai merg. Blogging-ul îți permite să ridici o afacere de la zero, în diferite nișe, și presupune un anumit efort din partea ta. Rezultatele nu vin peste noapte.
Cu toate astea, zeci de mii de români au decis că vor să facă bani pe net folosind această metodă și și-au deschis un blog.

Să spunem lucrurilor pe nume: dacă lucrurile s-ar schimba de la sine, asta s-ar fi întâmplat deja. Nu ai niciun motiv să crezi că dacă mai lași să treacă timp, totul se va rezolva fără să faci ceva.

Știu foarte bine cum e să treacă săptămâni, luni și chiar ani fără să faci bani pe Internet. Nimic nu se va schimba.

Așa că nu mai aștepta; nu mai lăsa timpul să treacă. Treci la nivelul următor și alege cursul care te poate transforma într-un blogger de primă mână.

Succes,

Ovidiu G. Lazăr, fondator www.BaniDinBloguri.com
Câteva cuvinte despre autor
Ovidiu G. Lazăr are peste 5 ani experiență în blogging și marketing online. A pornit de la zero cu un blog de modă pentru bărbați și a ajuns astăzi să genereze un venit de câteva mii de dolari pe lună (net) din online.


Contact | Termeni și condiții

Copyright (C) 2011-2020 www.BaniDinBloguri.com - Toate drepturile rezervate


Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor
TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 (linie telefonică cu apelare gratuită)
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj
Adresa: Cluj-Napoca, str. Năvodari nr. 2, cod 400117
Tel.: 0264/431.367, Fax: 0264/431.368, e-mail: [email protected]
www.anpc.gov.ro
Începând cu luna Ianuarie 2016, cumpărătorii online români pot accesa această pagină pentru a contacta organismul SOL și a depune o reclamație legată de produsele comercializate pe acest site.