Termeni și condiții

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea LANDO VISION S.R.L. LANDO VISION S.R.L.își rezervă dreptul de a modifica informațiile de pe acest site precum și cartea electronică fără notificare prealabilă.

Dreptul la proprietate intelectuală. Proprietatea Conținutului BaniDinBloguri.com si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând, fără limitare, toate textele și imaginile (“Conținut”) aparține LANDO VISION S.R.L. Este strict interzisă utilizarea oricărui Conținut fără permisiunea în scris a LANDO VISION S.R.L.

Comentariile lăsate de cititori pe blog precum și e-mailurile trimise de aceștia către adresele de mail aparținând domeniului banidinbloguri.com pot fi citate, integral sau parțial în articole, pe pagina de Facebook aferentă site-ului, pe pagina aferentă a lui Ovidiu Lazăr precum și pe alte canale social media aparținând BaniDinBloguri.com.

În momentul în care vă hotărâți să cumpărați de pe site-ul nostru, vă facem redirectarea spre servere cu grad înalt de securizare, care NU se află în proprietatea noastră. Informațiile pe care le introduceți acolo nu vor fi folosite de catre LANDO VISION S.R.L. pentru a trimite mesaje nesolicitate.

Lando Vision S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numarul 21767.

Datele pe care dumneavoastră le introduceți pentru abonarea la newsletter vor fi folosite doar pentru promovarea produselor noastre și ale partenerilor noștri. Nu vom trimite mesaje nesolicitate (spam). Va puteți dezabona la newsletter acesând link-ul din e-mailul de confirmare. Dacă nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați.

LANDO VISION S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere în momentul când plătiți pentru cartea electronică.

Minori. LANDO VISION S.R.L. nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore.

În cazul în care aveți vreo reclamație sau vreo nelămurire, vă stăm la dispoziție. Puteți folosi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi, sau ne puteți trimite un e-mail la [email protected]

Litigii. Orice litigiu aparut între clienți și LANDO VISION S.R.L.va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competente din România.

Începând din luna Ianuarie 2016, cumpărătorii online români pot accesa această pagină pentru a contacta organismul SOL și a depune o reclamație legată de produsele comercializate pe acest site.

FRAUDĂ. ORICE ÎNCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.BaniDinBloguri.com, SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.BaniDinBloguri.com VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.BaniDinBloguri.com ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

LANDO VISION S.R.L.
Nr. de ordine în registrul comerțului: J12/212/03.02.2009
C.U.I.: 25051336
Sediul central: str. Bogdan petriceicu Hasdeu, Nr. 118, Cluj-Napoca, Județul Cluj, Romania
Telefon de contact: 0747 132 291

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.