LinkedIn are o noua interfata mai atractiva

logo linked in

[A]i cont pe LinkedIn? Dacă ești serios vizavi de cariera sau afacerea ta, cu siguranță că ți-ai făcut unul, pe care l-ai completat cu informații relevante

Recent, site-ul a trecut printr-o serie de schimbări de interfață care, conform comunicatului de presă lansat de acesta, simplifică viața utilizatorilor.

Iată traducerea (făcută de mine, din limba engleză).


Suntem entuziasmați să vă spunem că tocmai am lansat generația următoare de profil LinkedIn, făcând astfel mai ușor pentru cele 175 de milioane de membri să își spună povestea profesională, să fie găsiți de oportunități și să își facă relații prin interacțiuni folositoare.

Pe parcursul următoarelor luni, toți membrii LinkedIn vor începe să își vadă noua interfață a profilelor lor.

Cu această nouă experiență, am făcut mai ușor pentru tine să faci trei lucruri:

1. Să îți spui povestea profesională

Noua interfață vizuală te ajută să faci prime impresii mai puternice și să îți arăți talentele și realizările profesionale. Îți punem, de asemenea, la dispoziție, unelte precum editarea inline, făcând extrem de ușor să creezi profiluri complete și actualizate.

2. Să descoperi noi oportunități

Te-ai întrebat vreodată de ce multe din conexiunile pe care le ai lucrează deja pentru compania de vis? Sau ce anume ai în comun cu potențialul client pe care încerci să îl abordezi?

Noul profil îți arată spicuiri bogate despre oamenii și companiile din rețeaua ta. Aceste spicuiri fac mai simplă și descoperirea oamenilor din rețeaua ta și să stabilești rapid puncte comune pentru a-ți face conexiuni folositoare.

3. Interacționează cu rețeaua ta

Am făcut de asemenea mai ușor să vezi ce fac cei din rețeaua ta, și să intri cu ei în contact. Activitatea recentă este acum în partea de sus a profilului, permițându-ți să fii la curent cu ceea ce rețeaua ta face. […]

Citește mai departe comunicatul de presă aici (în limba engleză).

Dacă nu ai încă un cont, îți recomand să ți-l creezi cât mai repede aici.

Despre Ovidiu