Schimbări majore în algoritmii de căutare Google

google penguin 2.0Dacă ai cât decât experiență în SEO cu siguranță știi că Google îți trimite majoritatea vizitatorilor. De ce? Pentru simplul motiv că toată lumea intră pe Google când are ceva de căutat.

Mica problemă e că Google se comportă de multe ori ca guvernanții noștri. Face multe schimbări, apoi modifică modificările, lăsând în urmă (a se citi pe pagina 20 în paginile de căutare) multe site-uri de calitate fără trafic.

După ravagiile făcute de update-ul de anul trecut (nume de cod Penguin), Google se pregătește să lanseze încă o serie de modificări ale algoritmilor de căutare. Nume de cod: Penguin 2.0.

Aceste modificări sunt menite, desigur, să lupte împotriva tehnicilor de SEO black-hat și să promoveze site-urile cu conținut foarte bun.

Matt Cutts, șeful diviziei anti-spam a celor de la Google, a lansat un video foarte bun în care explică iminentele schimbări. Trebuie văzut cel puțin o dată de fiecare blogger:

Despre Ovidiu

3 comentarii

  1. Prunchevici Nicu-Catalin

    Singura problema,e ca filmuletul nu are subtitrare, si nu toti sunt vorbitori de limba engleza. Eu unul, nu am inteles ce a spus. Bine ar fi fost, daca ar fi avut subtitrare…