Recenzie Blogging de gherilă

Am avut parte de o surpriza de proporții astăzi. Unul dintre cei mai fideli cititori ai mei m-a surprins cu un review complet al cursului Blogging de gherilă.

Inițial îl rugasem să îmi spună câteva cuvinte despre carte, pentru că știam că a pus mare parte din ea în aplicare, și știam și de site-ul său care crește pe zi ce trece și care e plin de informații extrem-extrem de utile.

M-am ales, în schimb cu un video de 40 de minute în care Traian de la www.CumSaFaciOGradina.com, pentru care îi mulțumesc foarte, foarte mult:

Despre Ovidiu

5 comentarii

 1. Prea multe popupuri. Ma enerveaza la culme cand incerc sa citesc ceva pe blogul tau pe mobil si apar o sumedenie de reclame in popupuri. Nu pot sa le inchid pentru ca sunt pe mobil si popupurile apar doar o parte din ele, iar x-ul sau partea cu sari mai departe nu apare. Dau refresh la pagina cu speranta ca vor disparea si vor fi afisate doar la a 1,2,5,7,10 accesare a blogului. Pe de alta parte, cand mai scrii si tu articole noi pe acest blog? Sau ai treaba sa le monetizezi pe celelalte? Am primit azi un mail prin care spuneai ca Traian te-a laudat. Dau click pe link si ajung pe site, citesc articolul cu interes, dar observ cu mahnire ca articolul este scris pe 18 februarie 2014. Poate ca acum, 28 septembrie 2015, la un an si jumatate distanta, Traian nu te mai lauda. Este ca in articolele tale, in unul laudai Aweber de mama focului, iar peste un timp il criticai si spuneai ca ai renuntat la el. Astept cu nerabdare mailuri de la tine, in care ma indemni sa citesc articole din 2012, 2005 sau chiar din 1989. Sunt tare curios ce faceai la revolutie… Acum, pe bune, mailuri de follow-up, dar nici asa din antichitati … risti sa pierzi din cititori …. Cel putin asa ne invata Ovidiu de la banidinbloguri.com. Sanatate maxima!

  P.S. cum tot tu ne-ai invatat despre puterea lui P.S., il criticai pe unul ca nu a tradus interfata site-ului, dar tu ce faci mai Ovidiule, cazi in pacat, caci nici tu nu te-ai strofocat prea tare cu traducerea, chiar daca tema Sahifa 😉 iti da destule posibilitati de a o traduce.

 2. Salut,

  Am testat popupul pe mobil si se poate inchide din partea de jos unde scrie “sau Închide reclama, vreau să citesc articolul!”. Ar trebui sa se vada la orice dimenisune de ecran.

  Bani din bloguri e un proiect de weekend, nu avem timp sa ne ocupam mai mult de el pentru ca bagam la celelalte proiecte. Daca doresti o experienta mai placuta la continutl de facut bani pe net, iti recomand orice alt guru din nisa, fie el roman sau strain. Sunt foarte multi care au site-uri foarte bine puse la punct pentru ca asta fac toata ziua, motiv pentru care multe din sfaturile lor sunt aplicabile doar nisei de biz-opp.

  In momentul in care un articol nu este relevant, indiferent de data in care a fost scris, o sa-l scot.

  Spor la treaba,

  Ovidiu

 3. Buna! De unde pot cumpara cartea Blogging de gherila?