[Alertă de nișă] Știri despre știință

Abia acum am realizat cât de multe știri primesc pe wall-ul Facebook-ului despre știință. Din păcate, toate sunt în engleză, niciuna în română.

Mă refer la site-uri care ne informează cu privire la numeroasele descoperiri și inovații din domeniul științei și al tehnologiei. O scurtă privire peste câteva din ele ne spune cum arată acest gen de site-uri.

Probabil cel mai important dintre cele pe care intru eu este IFLScience.com, acronim care vine de la ”I F*cking Love Science”. O scurtă privire pe acest blog îți va spune cât conținut ai putea să adaugi și tu dacă ar fi să intri în această nișă.

Un alt exemplu de site este ScienceAlert.com, extensia .com.au indicând că este vorba de un domeniu australian.

Nu doar că ar merge un asemenea site în limba română dar am impresia (e nevoie de research pentru o părere avizată) că și în engleză este suficient loc pentru încă unul, asta dacă te descurci bine cu limba engleză.

Iar dacă te gândești serios la nișă, vrei să faci research și nu știi de unde să începi, te rog să scrii asta în Google pentru a găsi și alte site-uri de profil:

”science news”

Desigur, acesta este doar începutul, ai multe de făcut dacă vrei într-adevăr să intri în nișă.

Spor la treabă!

Despre Ovidiu

Un comentariu

  1. Update: am găsit încă un site similar care merge foarte bine judecând după semnalele sociale: http://www.thisiscolossal.com/