Top 5 motive să te abonezi la newsletter

newsletter

Banidinbloguri.com începe să crească, încet dar sigur. Mai corect ar fi să spunem că ia amploare. Pe lângă faptul că și-a dublat traficul în doar 2 luni de zile, site-ul se remarcă prin sfaturile extrem de sofisticate despre blogging și, mai ales, marketing.

Dacă încă nu te-ai abonat la newsletter, ai destul de mult de pierdut… și vreau să îți spun ce anume. Sunt multe motive pentru care merită să te abonezi.

Nu, n-o să vină sfârșitul lumii dacă nu o faci. Nici internetul n-o să se viruseze. Există încă destulă oportunitate în ”offline”, adică în afacerile tradiționale.

Dar dacă lumea online-ului te tentează, iată motivele pentru care trebuie să te abonezi chiar acum la newsletter.

Informație care nu se găsește pe blog

Multe din articolele postate aici sunt concepute special pentru a atrage trafic din Google. Ca atare, la newsletter primești informație care nu apare aici, lucruri pe care doar cei cu adevărat interesați de blogging le vor afla.

Apartenența la comunitate

Blogging-ul poate fi un business plictisitor dacă nu ai mai multe persoane cu care să discuți, să schimbi păreri, idei și să înveți lucruri noi.

E gratis

Abonarea la newsletter nu te costă nimic și poți să te dezabonezi oricând. Nu ai absolut nimic de plătit pentru informațiile pe care le primești. Poate îmi faci o cafea dacă îți place ce te învăț, când ne întâlnim. 🙂

PDF gratuit

Imediat după ce te abonezi, vei primi pe mail un PDF ce îți va da un avantaj excelent dacă ești la început de drum. Iar dacă ai deja un blog, vei avea foarte multe de învățat și de pus în aplicare imediat ce îl termini de citit.

Reduceri la produse

Nu numai că vei fi la curent cu promoțiile la produsele mele informaționale, dar ai acces la cărți care nu sunt promovate absolut deloc pe blog.

Abonează-te la newsletter aici.

Despre Ovidiu

4 comentarii

 1. Marturisesc,
  M-am abonat la newsletterul acestui minunat blog si am aflat lucruri extrem de interesante. As vrea sa fac o precizare. Autorul acestui blog lanseaza un mod de abordare captivant(gratuit desigur :)) ce va vanii in ajutorul tau cu informatii ce te va propulsa printre primii doi ca sa nu spun locul unu in top zece, indiferent de nisa care ai atacato. Iar cel mai important element va fi modul in care vei invata ce sa cumperi si cum sa vinzi(orice, aproape totul) incat sa fi numai si numai pe avantaj.
  Asadar fa pasul in fata si aboneaza-te chiar acum.
  Succes tuturor !

  • Mersi, Traian, știu că ai crescut foarte mult cu site-ul și ești un exemplu demn de urmat pentru oricine vrea să o ia de la zero în blogging. Într-o zi, poate, ar trebui să te dam drept exemplu, dar numai dacă dorești și tu 🙂

   • Multumesc frumos Maestre. Vreau sa fac o a doua marturisire extrem de interesanta. Cel ce a contribuit la educatia mea ca blogger nu este altul decat tu. Ovidu Lazar mentorul si ajutorul meu. El este cel care ma invatat tot ce stiu astazi. A venit momentul sa imi exprim multumirile mele sincere. Multumesc frumos Maestre.
    Daca tu consideri ca as putea fi un eventual exemplu, nici o problema, decizia ta este litera de lege. Cel putin macar pentru mine.
    Te admir si te respect !