5 Dintre cei Mai Bogati Bloggeri din Lume

blogger bogat

Cred că dacă nu ar fi poveștile de succes cu bloggeri, nici tu nici eu nu am fi aici. Bloggerii care fac peste 100 000 de dolari pe lună sunt cu adevărat o sursă de inspirație și merită tot respectul.

Am ales 5 dintre ei pe care vreau să ți-i prezint. Nu există topuri oficiale așa că e posibil să fie alții care să facă mai mult decât ei. Însă poți fi sigur că cele 5 nume care urmează au atins libertatea financiară și se bucură de ea în fiecare zi.

Să-i dăm drumul.

#5 – NIck Denton de la Gawker.com

Gawker e probabil un site despre care nu ai auzit până acum. Totuși, veniturile sale lunare estimate trec de 100 000 de dolari pe lună. E un site de bârfe și știri nostime care după cecitești prima știre, te face să o citești pe următoarea, apoi pe următoarea…

Dacă ai un stil de scris solid (se poate învăța în timp), o audiență și o cale de monetizare, nimic nu te poate opri să faci bani din blogul tău.

#4 – PerezHilton.com (450 000 de dolari pe lună)

Acesta este probabilc el mai cunoscut blog de bârfe și celebrități. Nu mai trebuie să îți spun deja că celebritățile sunt un subiect de conversație ce nu se va epuiza niciodată. Oamenii vor vrea întotdeauna să fie la curent cu ce se întâmplă și vor vrea să știe cele mai mici detalii.

Dacă ai acces în lumea lor și poți posta informații picante pe blog, cu siguranță vei atrage grămezi de vizitatori.

#3 – Michael Arringtonde la TechCrunch.com

Vrei cele mai noi știri din lumea tehnologiei? Dacă tu nu le vrei, cu siguranță că sunt câteva milioane de alți oameni care le vor în fiecare lună.

Tehnologie e un domeniu de interes maxim, mai ales aici pe Internet. Dacă nu știi cu ce să începi în blogging și ești pasionat de gadgeturi, analizează piața și fă ceva pe tehnologie.

Sfat: încearcă să fii diferit. Adu acel ceva în plus care te diferențiază de ceilalți și succesul în online va veni de la sine.

#2 – Pete Cashmore de la Mashable.com

Citesc regulat acest blog și pot spune că e foarte bine informat. Dacă vreau știri din lumea tehnologiei, sunt 100% sigur că pe Mashable vor apărea prima dată.

Mashable e axat foarte mult pe social media. Dacă te uiți atent în pagină, o să observi o grămadă de elemente ce țin de Facebook și Twitter.

Ideea e simplă: trebuie să faci vizitatorii să interacționeze cu tine ca blogger și între ei cât mai mult posibil. La data scrierii acestuir articol, Mashable are exact 521.453 de like-uri pe Facebook. Impresionant!

#1 – HuffingtonPost.com, fondat de Arianna Huffington

Acest blog încasează peste 2 MILIOANE de dolari pe lună doar din bannere. E impresionant, nu? Știu la ce te gândești: șansele să ajungi acolo sunt foarte mici.

Eu vin și zic că acel blog, la o analiză atentă, sunt cel puțin câteva zeci de elemente care fac diferența între un blog de succes și unul mediocru. Dacă am scoate acele elemente, cu siguranță că profiturle HuffingtonPost.com s-ar micșora dramatic. Le-ai găsit?

Despre Ovidiu