Despre mine

Salut,

Sunt Ovidiu Lazăr și nu știu cum ai ajuns pe acest blog, dar te felicit. Pentru că în el vei găsi informații de ultimă oră despre cum să creezi un blog de la zero și cum să faci bani din el cu ajutorul tehnicilor de marketing pe Internet.

BaniDinBloguri. com există pentru că marea majoritate a blogurilor HABAR NU au ce fac. Fiecare scrie despre ce-l taie capul și nu au un plan și o strategie clară despre cum să ajungă să facă bani din pasiunea lor.

Există atât de multă oportunitate pe Internet încât nu trebuie decât să deschizi un blog, să aplici niște principii, apoi banii vin de unii singuri.

ovidiu lazar

Cine sunt eu, mai exact? Fost programator cu o experiență de 6 ani, am renunțat la slujba bine plătită pentru a mă concentra exclusiv pe marketingul pe Internet, pe care îl DEVOREZ pentru a afla sau a încerca informație nouă, informație pe care apoi o împărtășesc și cu tine.

Momentan am mai multe site-uri, din care vreo 5 bloguri, și peste 4400 de unici pe zi. Sunt 100% convins că, dacă eu pot face asta, atunci și TU poți face asta. Mai ales că sunt lângă tine cu sfaturi, articole și asistență personalizată.

Am început lucrul la primul meu proiect online în anul 2008, când am scris primul meu eBook. Între timp am început să lansez carte după carte (fie ea tipărită, fie în format electronic), blog după blog și am început să aduc trafic din ce în ce mai mult pe site.

Apoi am avut ocazia să lucrez pentru o companie de marketing extrem de mare, unde am învățat enorm de multe.

Important! Blogging-ul nu e greu deloc. Trebuie doar să înveți să scrii cât-decât bine, să aduci informație de calitate și să te ții de treabă pe termen lung. Sfaturile mele de marketing te vor ajuta pe toate planurile: cum să scrii bine, cum să aduci trafic mult și cum să faci bani din blogul tău.

Deși e adevărat că poți face multe șmecherii tehnice pe blog pentru a-i mări și mai mult autoritatea, nu ai nevoie de ele în primă fază. De fapt, nu ai nevoie de ele deloc, atâta timp cât scrii în continuu și lansezi produse în continuu.

Principiile de bază ale mele și ale acestui blog sunt:

Integritate

Pasiune

Munca

Profit

Cu ce trebuie tu să începi?

Dacă ești nou aici, îți recomand ca prim pas să te abonezi la newsletter. Deși am cursuri tipărite extrem de apreciate, îți recomand să începi cu informația gratuită pentru a-ți face o idee despre ce este acela un blog, cu ce se mănâncă și, de ce nu, să începi să îl pornești pe primul.

Pasul următor este să stai cu ochii pe e-mail, pentru că vei primi regulat de la mine informație de calitate despre blogging și marketing pe net.

Succes!

Ovidiu ”bani din bloguri” Lazăr

2 comentarii

  1. Sunt atât de încântată că am găsit acest blog, exact la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de informații de o calitate atât de bună, în acest domeniu !!!
    În mod clar, toate cunoștințele și principiile dvs. se întrevăd în fiecare cuvânt pe care îl citesc…
    Cu siguranță am fost sceptică înainte de a primi cartea…dar cu mâna pe inimă spun că nu am citit niciodată o carte cu atâta calitate pe milimetrul pătrat de hârtie !!! Absolut genială !

  2. Mersi mult, Carla, inseamna foarte mult pentru mine sa stiu ca cititorii mei sunt multumiti. 🙂 Te astept cu intrebari pentru ca, pana nu incepi sa faci bani din blog, nu pot spune ca mi-am indeplinit misiunea. Succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.