Ai citit această scrisoare de vânzare?

copywritingUnul din ”secretele” celor care știu să scrie bine (despre care am vorbit și aici) este acela că rescriu scrisori de vânzare celebre.

Scopul este acela de a asimila prin imitare cuvinte și expresii cu impact emoțional puternic, ce te vor ajuta apoi să scrii propriile articole și propriile scrisori de vânzare care să vândă.

Exact asta fac eu acum. Rescriu una din aceste letter-e și m-am oprit la mijlocul acesteia pentru a-ți scrie acest articol. Pentru că vreau să studiem copywriting împreună și vreau să îți ofer și ție ocazia de a rescrie această scrisoare.

Da, este vorba de rescris de mână, așa că o să ai nevoie de câteva coli (sau un caiet) și un pix. Îți recomand un caiet nou, pentru că va trebui să rescrii cuvânt cu cuvânt și alte scrisori de vânzare.

Și pentru că nu vreau să crezi că trișez, iată dovada că am scris acest letter de mână:

dovada copywriting 1

dovada copywriting 2

Buuun. Așadar, îți atașez mai jos scrisoarea de vânzare scanată, pe care te rog să o deschizi într-o pagină nouă.

Click aici pentru a deschide scrisoarea scanată într-o pagină sau un tab nou

karbo lazy man's way to riches

Click aici pentru a deschide scrisoarea scanată într-o pagină sau un tab nou

Notă: Nu sunt de acord cu ceea ce încearcă să vândă această scrisoare, însă e important să învățăm chiar și-așa din ea pentru că este considerată de căpătâi pentru orice copywriter.

Mai multe detalii despre ea și despre autor în filmulețul de mai jos:

Acum nu trebuie decât să urmezi următorii pași:

1. Citește scrisoarea.
2. Transcrie-o de mână.
3. Pune un comentariu mai jos cu impresiile pe care ți le-a lăsat. Ce ți-a plăcut? Ce nu ți-a plăcut? Care crezi că au fost mecanismele prin care copywriterul convinge cititorul să trimită cecul prin poștă?

Despre Ovidiu