15 teme de WordPress GRATUITE ce-ți vor mari profitul

teme de wordpress

Una din diferențele majore între un blog cu potențial și unul ce nu va avea niciodată succes este o temă curată, profesionistă și optimizată pentru două lucruri: o experiență plăcută de utilizare și profit.

De fapt, asist la un fenomen interesant: site-urile care ajung să crească în popularitate ajung să își schimbe mai des tema decât cele care rămân mediocre. În fond, un webmaster care își dă interesul, va vrea să optimizeze tema astfel încât fiecare buton, oricât de mic ar fi, să fie cât mai folositor posibil.

În cele ce urmează îți prezint cele mai interesante teme de wordpress gratis pe care le-am găsit pe Internet, teme pe care le poți instala chiar acum.

inove

#1: iNove

Download + demo

Deși pe pagina sa oficială suntem anunțați că tema nu a mai fost updatată de cel puțin doi ani, o folosesc încă la două dintre site-urile mele.

 

alpha forte

#2: Alpha Forte

Demo | Pagina oficială

O temă foarte drăguță pe trei coloane. Asta înseamnă că poți pune mai multe widget-uri în partea de sus a ecranului. Ce mi-a mai plăcut la ea este background-ul din spate. Ai grijă să pui unul care să aibă legătură cu nișa ta și care să nu iasă prea tare în evidență.

 

sensitive

#3: Sensitive

Pagina oficială

O temă unică ce permite să afișezi câte 3 articole unul lângă celălalt. Conform autorului, această temă strălucește pe dispozitivele mobile.

 

elisium

#4: Elisium

Pagina de download (conține un opt-in page la care trebuie să te abonezi pentru a downloada tema)

Dacă vrei un carusel animat pe prima pagină a blogului tău dar nu vrei să îl adaugi și să-l configurezi manual, Elisium e pentru tine.

 

noteworthy

#5: Noteworthy

Demo | Download

Iată o temă extrem de interesantă cu design minimalist rectangular, stil Windows 8. Conform autorului, aceasta a fost făcută după site-ul USA Today, deci știi că nu poți da greș dacă o alegi.

 

splendio

#6: Splendio

Demo | Link direct de download

Splendio este o temă extraordinară, făcută de niște români. Dacă vrei ceva cu care să ieși în evidență față de restul competiției, ți-o recomand cu căldură.

 

mega-responsive

#7: Mega-Responsive

Demo | Download

Știi pagina ta de Facebook sau Twitter care, în momentul în care ajungi în partea de jos, îți încarcă și mai mult conținut? Acest feature se numește ”scroll infinit”, prezent și în tema Mega-Responsive. Dacă îți doreai așa ceva pe blogul tău, îți recomand să te uiți peste demo, poate poate.

 

origin

#8: Origin

Demo | Download

Iată încă o temă bună, concentrată pe conținut și având un carusel mare, mare de tot pe pagina principală. Nu știu despre tine dar mie îmi plac caruselurile la nebunie…

folder

#9: Folder

Demo | Download

O temă retro cu focus pe imagini, e foarte bună dacă activezi în nișa de fashion.

 

undiscovered

#10: Undiscovered

Demo | Download

Iată și o temă perfectă pentru un blog personal sau generalist. Dacă vrei un blog unde să îți aduni gândurile sau scrii verzi și uscate în fiecare zi, această temă te va ajuta să fii ”auzit” mai bine.

 

arkitekt

#11: ARCHITEKT

Demo | Download

O temă potrivită dacă ai un site de arhitectură. Există și o variantă plătită ce oferă mai multă funcționalitate.

 

vantage

#12: Vantage

Demo și Download

Vantage este o temă ce merge bine pe orice nișă. E rapidă, simplă și este integrată și cu niște platforme de comerț electronic precum WooCommerce.

 

ebuy

#13: Ebuy

Demo | Download

Iată o temă inedită, ideală dacă vinzi produse prin afiliere de pe Amazon sau eBay. E concentrată exclusiv pe produse și mai puțin pe partea de blogging, astfel că e potrivită dacă ai o strategie de monetizare…puțin diferită.

 

bubsy

#14: Bubsy

Demo | Download

Trecând peste numele nostim al acesteia, Bubsy arată foarte, foarte bine.

 

spectacular

#15: Spectacular

Demo | Download

Această ultimă temă este și preferata mea. Potrivită unui site sau blog de marketing/advertising, feel-ul retro al acestei teme va marca absolut fiecare vizitator care îți va intra pe site.

Despre Ovidiu

Un comentariu

  1. O sa incerc si tema aia EBuy, sa vedem de ce este in stare. Restul, sunt relativ ok.. nu extraordinare, dar ok.