BaniDinBloguri TV, episodul al patrulea: www.LecturiSiArome.ro

Continuăm seria de recenzii de bloguri cu un blog de rețete care arată… destul de bine. Urmărește video-ul de mai jos pentru a afla ce anume se poate îmbunătăți și, mai ales, pentru a afla cum anume s-ar putea monetiza:

Despre Ovidiu

8 comentarii

 1. Foarte utilă şi instuctivă această recenzie a blogului.
  Cu siguranţă avem multe de învăţat de la Ovidiu.

 2. Mersi Mihai. Dacă ai completări la ce am spus, te rog să lași comentariu. Cu siguranță că se puteau spune mult mai multe.

 3. Buna, Ovidiu!

  Abia acum am vazut ca ai publicat acest review pentru care iti multumesc foarte mult.
  Da, sunt inca multe lucruri pe care trebuie sa le schimb. O parte din ele mai simple si care le pot face imediat, altele, mai greu de facut pentru ca din punct de vedere tehnic nu stiu prea multe.
  In ce priveste Pinterest, am optat sa scriu in Engleza acele titluri pentru ca, desi publicul tinta al blogului este roman, in mod ciudat, cele mai multe Pin-uri le am de la persoane din afara. Spun ciudat pentru ca inca nu am reusit sa inteleg acest fenomen. Poate ar fi bine sa pun acele titluri si in romana si in engleza.
  Link-uri afiliate deja am deja pe site insa cam putine, ce-i drept, si mi se pare buna ideea de a face legatura intre recenzii si retete asa cum sugerezi. 🙂
  Faptul ca acest review vine acum la sfarsit de an ma motiveaza si ma ajuta foarte mult sa stabilesc o strategie de urmat in anul care vine.
  Multumesc, deci, pentru ajutorul si sfaturile tale si iti doresc “Sarbatori Fericite!” si un an nou asa cum ti-l doresti 🙂

  • Bună Claudia,

   Mă bucur că te-a inspirat să faci schimbări, înseamnă că știi ce ai de făcut. Sărbători fericite și ție și te aștept cu întrebări și cu vești despre modificările pe care o să le faci, dacă ai timp. Spațiu pentru comentarii este suficient. 🙂

 4. Salut Ovidiu! Vreau să te întreb ceva:cum trebuie să încep să fac un blog.Mersi!

  • Bună Bela,

   Întrebarea ta este prea generala, am acoperit prin articolele și produsele mele toate lucrurile de baza. Îți recomand să citești cât mai mult pentru început pentru a vedea dacă bloggingul ți se potrivește și a înțelege ce presupune.

   • Salut Ovidiu. Am intrat pe mai multe bloguri si eu as merge pe turism. As dori sa scriu despre locurile protejate ca de exemplu Parcul National Yellowstone din Statele Unite ale Americii.

    • Salut,

     Probabil că ar merge dar trebuie să te gândești la toate metodele în care ai putea face bani. Poți promova agenții de turism? Cărți? Alte produse?