Vești proaste: AdSense e MORT!
Îți spun imediat de ce
TREBUIE să renunți la AdSense...
Soluția pentru a face bani vine imediat...
Vești proaste: AdSense e MORT!
Nimeni în 2020 nu mai face bani din AdSense... și, cu toate astea, webmasterii rămân blocați, dezorientați și nu știu ce să mai facă să-și mărească profiturile. (Nu mă refer doar la norocoșii care au reușit să îl instaleze pentru că mulți au fost respinși de Google fără motiv.)


Soluția e simplă:  Marketingul afiliat
Ce sunt afilierile, mai exact?
Reprezintă o metodă clasică de a face bani pe net, prin care tu promovezi produsele altui site prin intermediul unor link-uri speciale, numite link-uri de afiliere.
Pe scurt:
îți alegi nișa și produsele care vrei să le promovezi
te înscrii în programele de afiliere respective și primești link-urile tale unice
aduci trafic căruia îi promovezi aceste link-uri
Sigur, lucrurile nu sunt așa de banale însă mă pricep la toate, de la cum să alegi o nișă la cum să pui o campanie pe picioare și să o optimizezi. Vorbesc despre fiecare în detaliu în cartea:
"Marketing afiliat pas cu pas"
ediție tipărită
...ce cuprinde absolut tot ce trebuie să știi despre cum să faci bani pe Internet promovând produsele altora, indiferent că ai sau nu un blog.
Este un curs complet pentru a face bani din afiliere, de la A la Z, ce discută detaliat absolut tot ce trebuie să știi pentru a reuși ca afiliat indiferent de nișă.
Iată mai exact ce vei învăța:
Cum să alegi o nișă care să îți placă și să îți aducă și bani. Dacă nu faci bine asta, vei pierde mult timp și mulți nervi...
Cum să faci bani cu ClickBank, Amazon și cu rețelele românești de afiliere (explicații detaliate la fiecare)
Vom vorbi pe larg de diferențele critice între a promova produse fizice sau informaționale...
Toate metodele de a aduce trafic (unele din ele extrem de rapide)
Cum să faci preselling pentru a încălzi cititorul înainte să ajungă pe pagina de vânzare
Cum să faci ca la carte o pagină de review (și cum să aduci trafic de cea mai bună calitate pe ea)
Plus, pas cu pas cum să îți construiești o listă de fani înrăiți care să asculte de recomandările tale și să cumpere produse peste produse
Nu am uitat nici de partea tehnică. Pe lângă că îți spun toate noțiunile de bază ce țin de marketingul afiliat, îți arăt și ce unelte să folosești, toate gratis, pentru a gestiona campaniile și a scoate maximul din fiecare.
Bonusuri
Comandă acum și primești toate aceste bonusuri GRATIS:
Bonus #1: Nișele Recomandate De Mine În 2020

Dacă nu știi în ce nișă ai putea avea succes, te pot ajuta eu. În acest raport (format PDF) îți spun care sunt nișele și subnișele care merg, precum și câteva sfaturi critice în alegerea acestora.

Fără umplutură, doar nișe și subnișe care merg și de care te poți apuca dacă încă nu ai un site.


Bonus #2: Copywriting pentru începători

Felul cum comunici cu clienții e crucial pentru a face bani din blogul tău. Vestea extraordinară este că foarte puțini știu să facă asta..

În acest PDF înveți lucrurile de bază ce îți vor dubla sau chiar tripla profitul (decât dacă nu le-ai face).

Tehnicile de persuasiune care transformă vizitatorul în client fidel sunt acum la degetul tău mic.


Bonus #3: Asistență Prin E-Mail GRATIS Din Partea Mea

Beneficiezi de susținerea mea necondiționată vizavi de blogging. Fie că ai probleme în alegerea nișei, fie că nu te descurci în a aduce trafic sau că nu știi să monetizezi, eu voi fi PERSONAL lângă tine să te ajut.

Mă poți întreba pe e-mail chiar și lucruri tehnice și-ți voi răspunde în maxim 48 de ore.Iată ce spune unul dintre cititori:
-Traian Voinea, Orezu, jud. Ialomița
Bun... cât costă cartea?
Dacă ai cumpărat deja produse informaționale de la mine, probabil știi că atât calitatea cât și prețul sunt foarte bune... lucru pe care recomand să îl faci și tu la propriile oferte.
Aș fi putut să pun un preț mare pe acastă carte, tocmai din cauză că e singura pe acest subiect. Am hotărât să fiu obiectiv și să cobor prețul la nivelul celorlalte produse ale mele... Dar asta nu înseamnă că prețul va rămâne același o veșnicie.
Comandă acum apăsând pe butonul portocaliu de mai jos și îți voi trimite cartea la prețul promoțional (de lansare) de numai 159  79 de lei.
Nu ești sigur că afilierile sunt pentru tine? Ești complet acoperit de garanția mea de 60 de zile

Ei, vreau să fac asta să fie ușor pentru tine. Testează "Marketing afiliat pas cu pas" timp de 60 de zile, treci prin toate bonusurile, poți chiar să păstrezi bonusurile la tine pe calculator.
Dacă, la sfârșitul celor 60 de zile te decizi că nu ești de-a dreptul încântat de câți bani faci, nu trebuie decât să mă contactezi pentru a a primi toți banii înapoi.
Și poți să păstrezi bonusurile! Da, sunt foarte încrezător în garanția mea așa că vei putea primi fiecare leuț înapoi, inclusiv taxele de transport, dacă ești nemulțumit din orice motiv, sau chiar fără motiv.

Preț promoțional:  159 79 lei
Ovidiu G. Lazăr,
fondator BaniDinBloguri.com
Contact | Termeni și condiții

Copyright (C) 2011-2020 www.BaniDinBloguri.com - Toate drepturile rezervate


Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor
TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 (linie telefonică cu apelare gratuită)
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj
Adresa: Cluj-Napoca, str. Năvodari nr. 2, cod 400117
Tel.: 0264/431.367, Fax: 0264/431.368, e-mail: [email protected]
www.anpc.gov.ro
Începând cu luna Ianuarie 2016, cumpărătorii online români pot accesa această pagină pentru a contacta organismul SOL și a depune o reclamație legată de produsele comercializate pe acest site.