DA! Vreau să primesc cartea ”101 lecții critice de marketing pe Internet” și să primesc acces imediat la bonusuri. Înțeleg faptul că ”101 lecții critice de marketing pe Internet” are o garanție de 60 de zile și, dacă sunt nemulțumit de el din orice motiv, îți pot trimite un e-mail timp de 60 de zile pentru o returnare completă a investiției mele.

COMANDA DUMNEAVOASTRĂ

ITEM

  VALOARE

Cartea "101 lecții critice de marketing pe Internet"

79 lei

Prețul de astăzi:

49 lei

Taxe de curierat rapid:

21 lei

TOTAL DE PLATĂ la sosirea coletului:

70 lei

DATELE DE LIVRARE

Nume și prenume

Adresa completă

Localitatea

E-Mail

Număr de telefon

CNP (pentru emiterea facturii)

Observații

Întrebări frecvente

Ovidiu G. Lazăr,
Fondator

Ce este Lando Vision S.R.L.?

Lando Vision este o companie românească înființată în 2009 de Ovidiu G Lazăr. Obiectul principal de activitate este vânzarea de produse informaționale fizice sau în format electronic, atât pentru piața din România cât și pentru cea din afară.

De ce este nevoie de CNP?

CNP-ul este obligatoriu conform art. 155 din Codul Fiscal al României. Este folosit strict pentru a-ți emite factura pentru comandă și este în conformitate cu prevederile legale. CNP-ul NU va fi dat unor terțe persoane!

Cum se livrează comanda?

Pachetul conținând cartea tipărită ”Blogging de gherilă” se livrează prin curier rapid (Nemo Express) dacă adresa de destinație se află în localitățile de pe lista Nemo Express unde nu se percep kilometrii suplimentari (lista completă aici). Taxele de curierat sunt de 21 lei.
În cazul în care localitatea nu se află pe listă, coletul se va trimite prin Poșta Română iar taxele de transport sunt de 10 lei.

Dacă am întrebări legate de comandă?

Pentru orice fel de întrebare, mă poți contacta pe email la [email protected], sau la telefon la 0747-132-291 (rețeaua Orange).

Este garanția de 60 de zile reală?

Da, sunt foarte prompt când vine vorba de retururi și îți voi da cu mare plăcere banii înapoi. Deocmadată, sunt mândru să afirm faptul că niciunul din clienții Blogging de gherilă nu și-a cerut banii înapoi.

Formular de comandă securizat

Garanție 60 de zile 100%

Nu riști absolut nimic. Dacă ești nemulțumit din orice motiv, contactează-mă la [email protected] banidinbloguri.com în maxim 60 de zile după ce ai primit comanda pentru a primi toți banii înapoi.

Comanda 100% securizată

Comanda ta va fi procesată prin intermediul Amazon.com și al serverelor proprii

Discreție 100%

Confidențialitatea ta este asigurată de faptul că pe colet nu va apărea nimic care să sugereze ce conține.

Datele sunt 100% protejate

Nu punem la dispoziție datele tale unor terțe persoane. Punem mare preț pe protecția datelor tale personale și nu voi vinde sau închiria datele tale de contact.